Az erdélyi állásbisztró
blog
január 13.

Ők vájbolnak a Jóállással

Értékes nyereményeket lehetett nyerni a Jóállással: 2019. december 18. és 2020. január 8. között azok között sorsoltunk páros Vibe-fesztivál belépőket, akik feltöltötték önéletrajzukat az álláskereső portálunkra.

ferenczi_kriszta_foto

Ferenczi Kriszta Andrea mesterképzéses tanuló, aki már most gondol a jövőjére, éppen ezért töltötte fel önéletrajzát a Jóállásra. „Figyelni szoktam az álláshirdetéseket, és kíváncsi voltam, hogy van-e a szakmámban meghirdetett munkalehetőség az oldalon. Sajnos egyelőre nem találtam olyan alternatívát, ami helyileg és szakmailag is megfelelne, de továbbra is figyelem az oldalt, mert egy nagyon jó kezdeményezésnek tartom” – állítja a Kolozsváron élő marosvásárhelyi lány. Megkeresésünkre Kriszta elmondta, hogy egyelőre nem tudja kivel megy majd a fesztiválra, de valószínűleg az egyik otthoni barátjával vesz részt a rendezvényen. És hogy melyik előadót várja a legjobban? „Itt a válaszom egyértelmű, az eddig meghirdetett fellépők közül az Ivan & The Parazol koncertje a legvonzóbb számomra” – zárta gondolatait a diáklány.

orban_david_foto

A székelyudvarhelyi Orbán Dávid összekötötte a kellemeset a hasznossal: mivel állást keres és a fesztivál is érdekli, ezért számára egy tökéletes lehetőség volt a nyereményjáték. „Leginkább a végzettségemnek megfelelő munkahelyet keresek, amelyet remélem meg is találok a Jóállás segítségével” – árulta el a közgazdász diplomával rendelkező fiatalember. A fesztiválra a barátnőjével fog elmenni, már most nagyon várják. „Leginkább a Punnany Massif és a BSW koncertje érdekel, de egyéb fellépők előadásait is szándékunkban áll meghallgatni” – nyilatkozta a Jóállás megkeresésére a székelyföldi álláskereső.

voina_laura_foto

Kézdivásárhelyről is volt nyertesünk Voina Laura személyében. Portálunk megkeresésére a Kovászna megyei munkakereső elárulta, hogy nyáron munkahelyet szeretne váltani, éppen ezért már időben elkezdte nézegetni a különböző hirdetéseket. „Elárusítói vagy telefonos ügyfélszolgálati munkát vállalnék szívesen, vagy valami ehhez hasonlót” – mondta a Jóállásnak a Vibe-bérlet friss tulajdonosa. A fesztiválra legjobb barátnőjével, Beátával fog elutazni, leginkább a Bagossy Brothers Company fellépését várják.

Innen is gratulálunk nyerteseinknek, a felhőtlen szórakozás mellett pedig már csak egy vagány munkahelyet kívánunk a Jóállás segítségével!