Az erdélyi állásbisztró

Személyes adatvédelem és titoktartási politika

 

Csapatunk védi a magánélethez és a jó hírnévhez fűződő jogait a joallas.ro / transilvaniajobs.ro platform használata során, az alkalmazandó jogi rendelkezéseknek megfelelően. Célunk, hogy biztonságos on-line szolgáltatásokat nyújtsunk Önnek, amelyek nem érintik hátrányosan a magánéletét. Biztosítjuk Önt arról, hogy minden erőfeszítést megteszünk személyes adatainak védelme és a lehető legbiztonságosabb módon történő feldolgozása érdekében.

Ennek az oldalnak a tartalma gyakran módosulhat a platformon végrehajtott módosítások, jogszabályi változások vagy a bevált internetes gyakorlatok követhetősége érdekében.

Felkérjük Önt, hogy rendszeresen keresse fel ezt az oldalt annak érdekében, hogy naprakész tájékoztatást kapjon az adatvédelmi és adatfeldolgozási irányelveinkben bekövetkezett változásokról.

1. Tájékoztató a személyes adatok feldolgozására vonatkozóan

Ez a dokumentum a joallas.ro / transilvaniajobs.ro platformon kínált szolgáltatások igénybevétele során végzett személyes adatok feldolgozására vonatkozó alapvető információkat tartalmazza (a továbbiakban „platform”).

A 2016/679 (EU) Rendeletnek megfelelően (Általános adatvédelmi szabályzat, a továbbiakban "GDPR"), "személyes adatok" magánszemélyhez mint "érintett személyhez" fűződő információkat jelent, amelyek által az illető személy közvetlenül vagy közvetett módon azonosítható, különösen egy azonosító elemre való hivatkozás által, mint például egy név, azonosítószám, helymegjelölő adatok, on-line azonosító vagy különleges elemek, amelyek a fizikai, fiziológiai, genetikai, pszichológiai, gazdasági, kulturális vagy társadalmi azonosságára vonatkoznak.

 

2. Begyűjtött személyes adatok

Mihelyt Ön fiókot hoz létre a platformon, és használja az általa kínált szolgáltatásokat, bizonyos személyes adatokat kell megadnia / gyűjtenie. A fiók honlapunkon való létrehozásával és a szolgáltatásunk igénybevételével Ön hozzájárulását adja nekünk a következő személyes adatok eléréséhez és feldolgozásához:

a. Az Ön által közvetlenül szolgáltatott adatok felhasználó fiók és profil létrehozása által: e-mail, felhasználó, a fiókhoz kapcsolódó jelszó, családnév, keresztnév, mobiltelefon, levelezési cím, születési idő, nem, profilkép.

b. Önéletrajzi információk

A fiók létrehozását követően, Ön a platformon létrehozhat/platformra feltölthet egy vagy több önéletrajzot, amely személyes adatok mezőket tartalmazhat, mint például: szakmai tapasztalat, tanulmányok, idegen nyelv, kulcsképesítések, digitális ismeretek, képzések, bizonyítványok, engedélyek, díjak, önéletrajz profilképek, a kívánt állásra vonatkozó információk, munkavégzés vagy tanulmányok jelenlegi helye, karrierfejlesztési terület, városok, ahol Ön szeretné fejleszteni karrierjét, stb.

c. Közösségi hálózatokon elérhető információk

A fiók létrehozása a Facebook / Linkedin / Google közösségi platformon található felhasználói fiókkal is elvégezhető, ebben az esetben platformunk lekérdezi az adott közösségi hálózaton található fiókhoz kapcsolódó felhasználói adatokat. Az ilyen típusú fiók létrehozása során a felhasználó kifejezetten hozzájárulását adja egy párbeszédablakban, hogy a közösségi hálózatokon megtalálható adatai felhasználhatók a fiók / önéletrajz platformon való létrehozása céljából.

d. Ön által közvetlenül szolgáltatott egyéb adatok a platform használata során:

Az Ön által szolgáltatott személyes adatok begyűjthetők a következő helyzetekben (a lista példaértékű, nem korlátozó jellegű):

  • e-mailben vagy közösségi hálózatokon keresztül elküldött kérések alapján;
  • felméréseinken, kérdőíveken vagy kutatásainkon való részvétel során;
  • hírlevél feliratkozási űrlapjának kitöltése során;
  • versenyre vagy különleges kampányra való iratkozási / részvételi űrlap kitöltése során;
  • figyelmeztetésekre való iratkozási űrlap kitöltésekor olyan események kapcsán, amelyet mi vagy a platformot használó munkaadó vállalkozások szerveznek;
  • regisztrációs űrlapot kitöltésekor, egy olyan esemény kapcsán, amelyet mi vagy a platformot használó munkaadó vállalkozások szerveznek;
  • álláspályázati űrlap, stb. kitöltése során

e. Az Önnel való kapcsolattartássorán összegyűjtött vagy létrehozott adatok

Információkat rögzítünk arról, mikor és / vagy milyen módon látogatja meg vagy használja a platform szolgáltatásait (pl. az utolsó önéletrajz frissítésének dátuma, az utolsó hivatkozás dátuma a fiókban, az utolsó álláspályázat dátuma, megtekintett oldalak előzménye, mentett munkahelyek stb.) a kínált szolgáltatások javítása érdekében.

Ezenkívül, sütiket és hasonló technológiákat használunk az Ön és eszközeinek felismerésére, és mások számára is engedélyezzük a sütik használatát. A Cookie-k szakasz ismerteti a technológiák használatának módját.

Az összegyűjtött információk magukba foglalhatják az Ön által használt eszköz IP-jét, a régiót vagy az általános helyet, ahonnan Ön belép a platformra, valamint a böngésző, az operációs rendszer vagy a használt eszköz típusát.

Az e-mail értesítések tartalmazhatnak egy "nyitó pixelt" annak érdekében, hogy értesüljünk arról, hogy az elküldött értesítések megnyitásra kerültek, hozzáférhetőek-e és milyen időpontban. Ezeket az információkat az e-mail figyelmeztető rendszer optimalizálására használjuk, releváns és hasznos tartalom átadása céljából.

f. Kívülálló személyek részéről szerzett adatok

Információkat kapunk az Ön látogatásairól és a más szervezetek által nyújtott szolgáltatásokkal való interakcióiról, amikor más szolgáltatók szolgáltatásait veszi igénybe, amelyek hirdetéseket, sütiket vagy hasonló technológiákat tartalmaznak.

g. Munkavállalói adatok feldolgozása jogi személyek részére

Szolgáltatásaink biztosítása érdekében együttműködünk különféle munkavállalókat kereső munkáltatókkal. Ebből a célból feldolgozzuk az érintett szervezetek képviselőinek adatait, például nevet, tisztséget, telefonszámot és e-mail címet, és ezeket az adatokat kizárólag a szerződéses vagy a szerződéskötést megelőző kapcsolat céljából dolgozzuk fel, az érintettek a GDPR rendeletek által biztosított összes jogosultságokat élvezik.

 

3. Személyes adatok feldolgozásáért felelő személy

Az Ön személyes adatait a platform üzemeltetője dolgozza fel: S.C. PRIMA PRESS S.R.L. (Kft.), székhelye: Odorheiu Secuiesc/Székelyudvarhely, Bethlen Gábor utca 55. szám, Harghita/Hargita megye, a Harghita/Hargita Megyei Törvényszék mellett működő Cégjegyzék bejegyzési sz. J19/274/1999, adószáma (CUI) 12212848, E-mail: info@joallas.ro.

 

4. Személyes adatok feldolgozásának jogalapjai

Az Ön hozzájárulása alapján dolgozzuk fel az Ön személyes adatait, amelyet Ön a fiók webhelyen történő feliratkozása által és során, valamint a szolgáltatás igénybevétele során ad, a GDPR 6.1. cikkely (a) bekezdésének megfelelően. Abban az esetben, ha az adatkezelés olyan szerződés végrehajtásához szükséges, amelyben az érintett személy szerződő félként szerepel, vagy a szerződés megkötése előtt intézkedések meghozatala céljából, az érintett személy kérésére, az adatkezelés a GDPR 6.1. cikkely b) pontjának megfelelően megy végbe. Ha az adatfeldolgozás törvényi kötelezettségnek teljesítése céljából szükséges, azt a GDPR 6. cikkely (c) bekezdésének megfelelően kell elvégezni. Ha az adatfeldolgozás jogos érdekeink érdekében szükséges, akkor ezt a GDPR 6. cikkely (f) bekezdésének megfelelően történik.

 

5. Személyes adatok feldolgozásának célja

A személyes adatok feldolgozásának célja, hogy platformunkon megkönnyítsük egyrészt ügyfeleink, a munkáltatók, mint üzemeltetők toborzási tevékenységét, illetve lehetőség biztosítása a jelöltek számára álláskeresésre, azáltal, hogy jelentkeznek a munkáltatók által platformunkon közzétett álláshirdetésekre, és kapcsolatba lépnek velük. Ezen túlmenően az Ön személyes adatai feldolgozásának célja az elektronikus / nem elektronikus hírlevelek küldésének megkönnyítése.

 

6. Személyes adatok feldolgozásának időtartama

Személyes adatait a fiók platformunkon való meglétének teljes időtartama alatt kezeljük.

A fiókjához társított személyes adatai automatikusan törlésre kerülnek adatbázisunkból a leiratkozás vagy a fiók törlésének napján.

Az engedélyezett munkaadók által kezelt adatok, illetve az önéletrajzokból kivont adatok automatikusan törlésre kerülnek adatbázisunkból a leiratkozás vagy a fiók törlésének napján. Ez alkalommal az engedélyezett munkaadók részéről automatikusan kérjük az Ön személyes adatainak törlését, amelyeket a platformon keresztül kezeltek.

 

7. Adatbiztonság

Az adatok biztonsága és bizalmas kezelése érdekében, az Ön fiókját jelszó védi. Elkötelezettek vagyunk a személyes adatok biztonságának biztosításában, megfelelő műszaki és szervezési intézkedések végrehajtásával, összhangban az ipari szabványokkal.

Az Ön személyes adatainak továbbítása a legkorszerűbb titkosítási algoritmusok (HTTPS) segítségével történik, és biztonságos szerverekre tároljuk azokat, miközben garantáljuk az adathalmozást. A személyes adatokat titkosított jelszó védi.

A fizetések teljesítéséhez az Euplatesc.ro fizetéskezelő szolgáltatásait használjuk. Az összes fizetési információ HTTPS technológia és TSL 1.2 titkosítási eljárás felhasználásával kerül titkosításra.

A személyes adatainak védelme érdekében hozott intézkedések ellenére szeretnénk rámutatni arra, hogy, általában, az információk továbbítása nem teljesen biztonságos interneten vagy más nyilvános hálózatokon keresztül, mivel fennáll annak a veszélye, hogy az adatokhoz harmadik személyeknek engedélyezetlen hozzáférésük van, és felhasználhatják azokat. Nem vállalunk felelősséget a rendszerek sebezhetőségéért, amelyek nincsenek irányításunk alatt.

 

8. Személyes jellegű információk továbbítása

Az általunk kínált szolgáltatások nyújtásának / teljesítésének megkönnyítése érdekében személyes adatokat továbbíthatunk kapcsolt vállalatainknak vagy szerződéses partnereinknek, könyvvizsgálóknak vagy tanácsadóknak, állami hatóságoknak és intézményeknek, követelésbehajtó társaságoknak, bírósági végrehajtóknak, bíróságoknak. Előfordulhat, hogy az EU keretén belül adattovábbítás történik a kapcsolt vállalatoknak vagy hatóságoknak csalás megelőzése, belső jelentések és elemzés céljából vagy az általunk kínált termékek és szolgáltatások fejlesztése érdekében.

A platformra feltöltött önéletrajzokban szereplő adatokat továbbítjuk a potenciális munkáltatóknak, székhelyüktől függetlenül (az EU-ban és az EU-n kívül), de kizárólag azoknak, akik a platformon regisztráltak.

A szolgáltatások nyújtása érdekében meghatalmazhatunk/megbízhatunk kívülálló személyeket, akik a megadott adatokat kizárólag arra a célra dolgozhatják fel, amelyre azokat továbbították, összhangban a GDPR 28. cikkelyével. A megbízott társaságok a fent említett személyes adatokat ugyanarra az időszakra tárolják, amely alatt az adatok kezelésre kerülnek, az alábbiak szerint:

Hosting szolgáltatások:

TIGRA Computer- és Irodatechnikai Kft. (1145 Budapest, Törökőr u. 2)
DAMIT INFORMATIKA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.(6725 Szeged, Hópárduc utca 7. fszt. 3.)
Levelezési és hírlevél szolgáltatások: MailChimp (The Rocket Science Group, LLC, 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308 USA
Chat szolgáltatás: Tawk.to: Tawk.to inc., 187 East Warm Springs Rd, SB119, Las Veg­as, NV, 89119.

 

9. Sütik és hasonló technológiák  

Az egyének társíthatók eszközök, alkalmazások, eszközök és protokollok által biztosított online azonosítókkal, például IP-címek, süti-azonosítók. Biztosíthatják a nyomon követést, különösen ha azok egyedi azonosítókkal és a szerver által kapott egyéb információkkal kombinálva felhasználhatók egyéni profilok létrehozására és azonosítására.

A süti a felhasználó számítógépére továbbított információ, amely azonosítja az érintett személyekkel kapcsolatos információkat. A Prima Press és a megbízott vállalatok sütiket használnak a navigáció megkönnyítése, valamint a látogatói preferenciák nyomon követése / tárolása érdekében, statisztikai célokból, a hirdetések / reklámok tájékoztatására, optimalizálására és megjelenítésére, figyelembe véve a felhasználó korábbi látogatásait a platformon. A Prima Press sütiket használ, a böngésző felületeken egyaránt a weboldalai vagy a beillesztéseinket hosztoló kívülálló személyek weboldalai eléréséhez.

A webjelzők átlátszó pixel képek, amelyeket a weboldal használatával kapcsolatos információk gyűjtésére használnak. A felhasználók beállíthatják böngészőjüket a sütik elutasítására. A sütik letiltása negatívan befolyásolhatja a webhelyen való böngészést, például: bizonyos képeket nem lehet megtekinteni, illetve bizonyos lehetőségeket / szolgáltatásokat elérni.

A platform grafikai hirdetéseket jelenít meg, amelyek kép, animáció vagy videó, szöveges hirdetés formájában jelenhetnek meg, amelyek szöveges linkként jelenhetnek meg egy külső vállalaton keresztül, amely lehetővé teszi a reklámok megjelenítését webhelyünkön. Ezek a reklámok információkat használhatnak fel (név, cím, e-mail vagy telefonszám nélkül) a felhasználói látogatásokra vonatkozóan, hirdetéseket kínáljanak érdeklődőknek munkahelyekről, cégekről / árukról és szolgáltatásokról.

Együttműködő partnereink, mint például Facebook (Facebook Ireland Ltd (4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour Dublin 2, Ireland) és Google LLC (600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, SUA) és a Google Admanager hirdetés megjelenítő platform ilyen süti modulokat használnak a közzétett információk szűrése céljából, figyelembe véve a platformon és/vagy egyéb webhelyeken előzőleg tett látogatásokat. További információkért kérjük, látogassa meg a következő linket: Google Reklámpolitika.

Az alábbi eszközök segítenek nekünk megérteni a platform felhasználóinak interakcióit, és ezek elemzése lehetővé teszi számunkra, hogy hirdetéseket küldjünk az Ön tevékenységével kompatibilis egyedi hozzáadások népszerűsítése érdekében. A platform a Google Analytics programot használja a Google internetes forgalmának elemzésére, olyan sütik modulok használata által, amelyek segítenek megérteni, hogy a felhasználók hogyan használják a platformot, azzal kapcsolatos jelentések összeállításával. Google AdWords program: információk szolgáltatására szolgál azon felhasználók számára, akik szolgáltatásainkat keresik, valamint egyéni, viselkedés-alapú információkat adnak hozzá.

Az érintett személyeknek joguk van az adatvédelmi beállítások módosításához azáltal, hogy blokkolják a süti modulokat a használt böngészőkben, de ez a lehetőség hátrányosan befolyásolhatja a használt webhelyek optimális működését, beleértve a rendszeresen látogatott platformok mentett és testreszabott beállításait. Ugyanakkor a böngészők lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy meghatározzák, mely webhelyek jogosultak a sütik használatára.

 

10. Érintett személy jogai

A platform felhasználójaként, a GDPR rendelkezéseinek megfelelően, Ön a következő jogokkal rendelkezik:

a. Információkhoz való hozzáférés jog: kérhet megerősítést, hogy a Prima Press feldolgozza az Önnel kapcsolatos személyes adatokat. Ha igen, kérheti a következő információkhoz való hozzáférést:

a) feldolgozás célja;

b) az érintett személyes adatok kategóriái;

c) címzettek vagy címzett kategóriák, akik számára a személyes adatokat nyilvánosságra hozták vagy nyilvánosságra kell hozni, különösen harmadik országok címzettjei vagy nemzetközi szervezetek;

d) lehetőség szerint a személyes adatok tárolásának időtartama, vagy ha ez nem lehetséges, ezen időszak megállapításához használt kritériumok;

e) a személyes adatok helyesbítését vagy törlését kérő jog megléte vagy az érintettre vonatkozó személyes adatok feldolgozásának korlátozása, vagy az adatkezelés elleni tiltakozási jog;

f) panaszbenyújtási jog a felügyeleti hatóságnál;

g) ha a személyes adatok nem az érintett személytől kerülnek begyűjtésre, akkor a forrásra vonatkozó rendelkezésre álló információ;

h) automatizált döntéshozatali folyamat megléte, ideértve a profilok létrehozását is.

Abban az esetben, ha a személyes adatok kívülálló országba vagy nemzetközi szervezetnek kerülnek továbbításra, az érintett személy jogosult tájékoztatást kapni a megfelelő biztosítékokról.

b. Helyesbítési jog

Önnek jogában áll, indokolatlan késedelem nélkül, kérni a pontatlan személyes adatok helyesbítését. A Tekintettel a feldolgozás céljára, az érintettnek joga van a hiányos személyes adatok kiegészítéséhez, többek között egy kiegészítő nyilatkozat benyújtása által.

c. Adattörlési jog („az elfelejtés joga”)

Önnek jogosult arra, hogy indokolatlan késedelem nélkül törölje az Önnel kapcsolatos személyes adatokat, ha fennáll az alábbi helyzetek valamelyike:

(a) a személyes adatok már nem szükségesek arra a célra, amelyre azokat összegyűjtötték vagy feldolgozták;

(b) az érintett visszavonja hozzájárulását, amely alapján az adatfeldolgozás történik, és a feldolgozásnak nincs jogalapja;

(c) az érintett személy ellenzi az adatfeldolgozást, amelynek nincs törvényes alapja;

(d) a személyes adatok feldolgozása törvénytelen módon történt;

(e) a személyes adatokat törölni kell a jogi kötelezettségek teljesítése érdekében, az uniós jogszabályokkal vagy az országos törvénykezéssel összhangban.

Nem hatályos a fent említett jogok gyakorlása abban az esetben, ha az adatfeldolgozás az alábbi célokból szükséges:

(a) a véleménynyilvánítás és a tájékozódás szabadságának gyakorlása;

(b) jogi kötelezettség teljesítése, amely előírja az adatfeldolgozást, összhangban az országos vagy EU-s törvénykezésével, vagy közérdekű feladat teljesítése;

(c) a közegészségügy területén fennálló közérdek miatt;

(d) közérdekű archiválás, tudományos vagy történelmi kutatások vagy statisztikai célokból, amennyiben a gyakorolható jog lehetetlenné teheti vagy súlyosan befolyásolhatja a vonatkozó feldolgozási célkitűzések teljesítését;

(e) jog meghatározása, gyakorlása vagy védelme a bíróságon.

d. Adatfeldolgozás korlátozásának joga

Önnek jogában áll az adatfeldolgozást korlátozni, ha fennáll az alábbi helyzetek valamelyike:

(a) az érintett személy kifogásolja az adatok pontosságát arra az időszakra, amely lehetővé teszi az üzemeltető számára az adatok pontosságának ellenőrzését;

(b) a feldolgozás törvénytelen, és az érintett személy ellenzi a személyes adatok törlését, és ehelyett kéri a felhasználás korlátozását;

(c) az üzemeltetőnek nincs szüksége személyes adatok feldolgozására, de az érintett személy kéri az adatokat jogok bíróságon való meghatározása, gyakorlása vagy védelme céljából;

(d) az érintett személy ellenszegült az adatfeldolgozásnak, a 21. cikkely (1) bekezdésnek megfelelően, az ellenőrzött időszakra, abban az esetben, ha az üzemeltető törvényes jogai érvényesülnek az érintett személy jogaival szemben.

e. Adatok hordozhatóságához való jog

Önnek jogában áll az Önnel kapcsolatos személyes adatok birtokába jutni, amelyek a jelenleg használat strukturált formában kerültek szolgáltatásra, és amelyek automatikusan leolvashatók, illetve továbbíthatók másik üzemeltető részére, anélkül, hogy akadályozná azt az üzemeltetőt, akinek a személyes adatok továbbításra kerültek, abban az esetben, ha:

(a) az adatfeldolgozás beleegyezésen alapszik, a 6.1 cikkely (a) betűjének értelmében;

(b) az adatfeldolgozás automatizált eszközök által töténik.

Az adatok hordozhatóságának gyakorlásakor az érintett személy jogosult arra, hogy személyes adatait közvetlenül az egyik üzemeltetőtől a másikhoz továbbítsák, ha ez technikailag lehetséges.

f. Tiltakozás joga

Önnek joga van az adatfeldolgozásnak ellenállni, figyelembe véve az Ön sajátos helyzetét, a GDPR 6. cikkely (1) bekezdés (e) vagy (f) betűje alapján, beleértve a profil létrehozását is, ezen rendeletek alapján.

Ebben az esetben, a személyes adatok nem kerülnek feldolgozásra, kivéve ha törvényes és elmúlaszthatatlan okok állnak fenn, amelyek az adatfeldolgozást indokolják, és amelyek az érintett személy érdekeivel, jogaival és szabadságjogaival szemben érvényesülnek, vagy jogok bíróságon való meghatározása, gyakorlása vagy védelme céljából. Abban az esetben, ha a személyes adatok feldolgozásának célja direkt marketing, Ön bármikor jogosult az Ön személyes adatainak ezen célból való feldolgozását megtagadni, beleértve profil létrehozását, ha ez az adott szolgáltatáshoz kapcsolódik.

g. Automatizált egyéni döntéshozatal, beleértve a profil létrehozását is

Önnek joga van ahhoz, hogy vesse alá magát olyan automatizált döntéshozatalon alapuló döntésnek, ideértve a profilok létrehozását is, amelynek joghatásai lehetnek az Ön személyét illetően, vagy amelyek jelentősen érinthetik Önt. A fenti rendelkezések nem hatályosak abban az esetben, ha a döntés:

(a) az érintett személy és Ön közötti szerződés megkötéséhez vagy teljesítéséhez szükséges;

(b) az Európai Unió vagy az országos törvénykezés engedélyét élvezi, és amely meghatározza az érintett személy jogainak, szabadságainak és jogos érdekeinek védelmére szolgáló megfelelő intézkedéseket is;

(c) az Ön kifejezett beleegyezésén alapszik.

h. Visszavonási jog

Ön bármikor visszavonhatja hozzájárulását az adatkezelés megállítása érdekében, amely adatkezelés az Ön hozzájárulásán alapszik. A visszavonás nem érinti a visszavonás előtt megadott hozzájáruláson alapuló adatkezelés jogszerűségét.

i. Panaszbenyújtási jog

Panasz benyújtásának joga a Személyes adatok feldolgozását felügyelő országos hatóságnál, amennyiben úgy véli, hogy az adatfeldolgozás a GDPR megsértését jelenti.

 

11. Kapcsolattartás és adattámogatás

A fent említett jogait Ön írásos, keltezett, aláírt kérvény alapján gyakorolhatja, amely kérvényt megküldi nekünk az alábbi címre:
S.C. PRIMA PRESS S.R.L.
Levelezési cím: 535600, Odorheiu Secuiesc, str. Bethlen Gabor nr. 55., judeţul Harghita
E-mail: info@joallas.ro.

 

12. Adatvédelmi és titoktartási politika

Ha úgy véljük, hogy a titoktartási szabályok módosítása szükséges, a módosításokat ezen az oldalon közzétesszük, hogy tájékoztassuk Önt azon típusú információkra vonatkozóan, amelyeket gyújtünk és felhasználunk. Ha kérdése van a titoktartási politikánkat illetően, kérjük, írjon nekünk a fent megadott címre.

 (a román és magyar nyelvű változat közti eltérések esetén, a román változat mérvadó)

 

------------------------------------------------

 

Protecția datelor cu caracter personal și politica de confidențialitate

 

Echipa noastră va proteja dreptul dvs. la intimitate și la imagine cu ocazia utilizării platformei joallas.ro / transilvaniajobs.ro, cu respectarea prevederilor legale aplicabile. Scopul nostru este de a vă oferi servicii online securizate, care să nu afectează negativ viața dvs. personală. Vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru a proteja datele dvs. personale și de a prelucra într-un mod cât mai sigur.
Conținutul acestei pagini poate fi actualizat în mod frecvent pentru a reflecta schimbările efectuate în cadrul platformei, modificările legislative sau bunele practici în domeniul online.
Va invităm să consultați periodic această pagină pentru a fi la curent cu modificările aduse politici noastre de confidențialitate și prelucrare a datelor personale.

 

1. Notă de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Acest document conține informațiile esențiale referitoare la modalitatea de procesare a datelor cu caracter personal în cadrul serviciilor oferite pe platforma web joallas.ro / transilvaniajobs.ro denumite în continuare „platformă”).

Conform Regulamentul (UE) 2016/679 (Regulamentul general privind protecția datelor, denumit în continuare \"GDPR\"), \"date cu caracter personal\" înseamnă orice informație legată de o persoană fizică \" persoana vizată \", prin care aceasta poate fi identificată sau este identificabilă, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, respectiv un nume, un număr de identificare, date de localizare, identificator online sau unul sau mai multe elemente specifice, specifice la identitatea sa fizică, fiziologică, genetică, psihologică, economică, culturală sau socială.

 

2. Datelor cu caracter personal colectate

Atunci când creați un cont pe platformă și prin utilizarea serviciilor oferite de aceasta, trebuie să furnizați/sunt colectate anumite date personale. Prin crearea contului dvs. pe site-ul nostru și prin abonarea la serviciile noastre ne acordați acceptul dvs. pentru accesul și prelucrarea următoarelor datelor personale:

a. Date pe care le furnizați in mod direct prin crearea unui cont de utilizator și profil: e-mail, user name, parola asociată contului dvs., nume, prenume, telefonul mobil, adresă de corespondență, data nașterii, sex, fotografie de profil.

b. Informațiile din CV-uri

După crearea contului de pe platformă puteți să creați/să încărcați unul sau mai multe CV-uri ce pot conține câmpuri cu date personale precum: experiența profesională, studiile, limbi străine, competențe cheie, cunoștințe IT, traininguri, atestate, autorizații, premii, fotografie de profil de tip CV, informații referitoare la job-ul dorit, orașul în care lucrezi sau studiezi în prezent, domeniile în care doriți să vă dezvoltați cariera, orașele în care sunteți interesat să vă dezvoltați cariera, etc.

c. Informațiile oferite prin rețelele sociale

Crearea contului se poate face și prin intermediul contului de utilizator de pe platforma de socializare Facebook/Linkedin/Google, caz în care platforma noastră va prelua anumite date ale utilizatorului aferente contului de pe acea rețea socială. În cadrul acestui tip de proces de creare de cont, utilizatorul își dă acordul explicit prin intermediul unei ferestre de dialog ca datele lui din rețelele sociale sa fie folosite pentru crearea contului/CV-ului pe platforma noastră.

d. Alte date pe care le furnizați în mod direct când utilizați platforma:

Putem colecta date personale pe care le-am primit de la dvs. în una sau mai multe din situațiile următoare (lista este exemplificativă, nu limitativă):

- ca urmare a unor solicitări transmise prin e-mail sau prin intermediul rețelelor sociale;

- atunci când participați la sondajele, chestionarele sau cercetările noastre;

- când completați un formular de abonare la newsletter-ul nostru;

- când completați un formular de înscriere / participare la un concurs sau campanie specială;

- când completați un formular de abonare la alertele referitoare la un eveniment organizat de noi sau de companiile angajator care folosesc platforma;

- când completați un formular de înregistrare la un eveniment organizat de noi sau companiile angajator care folosesc platforma;

- când completați un formular de aplicare la un job, etc.

e. Date colectate sau generate de noi ca urmare a interacțiunii dvs.

Înregistrăm informații despre când si/sau cum vizitați sau folosiți serviciile platformei
(de ex.: data ultimei actualizări a CV-ului, data ultimei legări în cont, data ultimei aplicări la job-uri, istoricul paginilor accesate, al job-urilor salvate, etc.) în scopul îmbunătățirii serviciilor oferite.

De asemenea, utilizăm module cookie și tehnologii similare pentru a va recunoaște pe dvs. și dispozitivele dvs. De asemenea, permitem altor persoane să utilizeze module Cookie. Modul în care utilizăm aceste tehnologii sunt descrise în secțiunea privind Cookies.

Informațiile colectate pot include IP-ul dispozitivului de pe care ne vizitați, regiunea sau localizarea generală de unde accesați platforma, precum și tipul de browser, sistem de operare ori de dispozitiv folosit.

Notificările trimise pe e-mail pot conține un „pixel de deschidere” pentru a știi dacă notificările trimise sunt deschise, accesate si la ce dată. Aceste informații sunt folosite pentru a optimiza sistemul de alerte prin e-mail pentru a va livra conținut relevant si util.

f. Datele obținute de la terți

Primim informații despre vizitele dvs. și interacțiunea cu serviciile furnizate de alte entități când vizitați serviciile altor furnizori care includ reclame, module cookie sau tehnologii asemănătoare.

g. Prelucrarea datelor angajaților persoanelor juridice

Pentru a ne furniza serviciile colaborăm cu diferiți angajatori care caută personal de lucru. Pentru aceasta, prelucrăm datele reprezentanților entităților respective, desemnați de aceștia, cum ar fi numele, funcția, numărul de telefon și adresa de e-mail, iar toate aceste date vor fi prelucrate exclusiv pentru relația contractuală sau precontractuală, aceste persoane vizate bucurându-se de toate drepturile oferite de reglementările GDPR.

 

3. Responsabilul prelucrării datelor cu caracter personal

Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate de deținătorul platformei, respectiv S.C. PRIMA PRESS S.R.L., cu sediul în Odorheiu Secuiesc, str. Bethlen Gábor nr. 55., judeţul Harghita, înregistrată la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul Harghita sub nr. J19/274/1999, având CUI 12212848, E-mail: info@joallas.ro.

 

4. Temeiurile juridice prelucrării datelor cu caracter personal

Prelucrăm datele dvs. personale pe baza consimțământului dvs. acordat prin și odată cu crearea contului dvs. pe site-ul nostru și prin abonarea la serviciile noastre, în conformitate cu articolul 6.1 litera (a) din GDPR. În cazul în care prelucrarea este necesară pentru executarea unui contract la care persoana vizată este parte sau pentru a lua măsuri la cererea persoanei în cauză înainte de încheierea contractului, prelucrarea se face în conformitate cu articolul 6.1. litera (b) din GDPR. În cazul în care prelucrarea este necesară pentru a respecta o obligație legală, aceasta se face în conformitate cu articolul 6.1 litera (c) din GDPR. În cazul în care prelucrarea este necesară pentru interesul nostru legitim, acest lucru se face în conformitate cu articolul 6.1 litera (f) din GDPR.

 

5. Scopul prelucrării datelor cu caracter personal

Scopul prelucrării datelor cu caracter personal este de a facilita pe platforma noastră activitatea de recrutare a angajatorilor, în calitatea lor de operatori, clienții companiei noastre, respectiv, de a oferi candidaților oportunitatea de a-și căuta un loc de muncă, prin aplicarea la anunțurile de locuri de muncă publicate pe platforma de către angajatori, respectiv, pentru a interacționa cu ei. De asemenea, între scopurile pentru care sunt prelucrate datele dvs. personale este de a facilita trimiterea unor adrese electronice/non-electronice de tip newsletter.

 

6. Durata prelucrării datelor cu caracter personal

Datele dvs. cu caracter personal se prelucrează pe toată perioada de existență a contului dvs. pe platformă.

Datele dvs. cu caracter personal asociate contului pe platformă se șterge din baza noastră de date automat la data dezabonării sau ștergerii contului respectiv.

Datele prelucrate de către angajatorii autorizați, respectiv datele deblocate din CV-uri, se șterge din baza noastră de date automat la data dezabonării sau ștergerii contului dvs. Cu această ocazie se solicită automat de la angajatorii autorizați ștergerea datelor dvs. personale care au fost prelucrate prin intermediul platformei.

 

7. Securitatea datelor

Pentru securitatea și confidențialitatea datelor, contul dvs. este protejat de o parolă. Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

Transmisia datelor dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultimă generație (HTTPS) si le stocam pe servere securizate, asigurând in acelasi timp redundanța datelor. Datele personale sunt protejate de parolă criptată.

Pentru efectuarea plăţilor folosim serviciile procesatorului de plăţi Euplatesc.ro. Orice informaţii privitoare la plăţi sunt criptate, folosind tehnologia HTTPS cu criptare TSL 1.2.

În ciuda măsurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, vă atragem atenţia că transmiterea informaţiilor prin Internet, în general, sau prin intermediul altor reţele publice, nu este complet sigură, existând riscul ca datele să fie văzute şi utilizate de către terţe părţi neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilități ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

 

8. Transmiterea informațiilor cu caracter personal

Pentru a facilita prestarea/furnizarea serviciilor oferite de noi, vom putea transmite date personale către afiliații sau partenerii noștri contractuali, auditorii sau consultanții, către autorități și instituții publice, firme de recuperări creanțe, executori judecătorești, instanțe de judecată. Pot exista situații de transfer al datelor în UE către afiliații sau împuterniciții pentru prevenirea fraudelor, raportare internă și analiză ori în vederea îmbunătățirii produselor și serviciilor oferite de către noi.

Datele cuprinse în CV-rile încărcate pe platformă vor fi comunicate potențialilor angajatori indiferent de locația sediului acestora (în UE și în afară de UE), dar numai celor care sunt abonați pe platformă.

Pentru a presta serviciile putem împuternicii/mandata terțe persoane care pot procesa datele furnizate numai în scopul pentru care au fost transmise, în conformitate cu articolul 28 din GDPR. Societățile mandatate păstrează datele cu caracter personal menționate mai sus pentru aceeași perioadă pentru care datele sunt prelucrate după se menționează aici:

Servicii de găzduire:

TIGRA Computer- és Irodatechnikai Kft. (1145 Budapest, Törökőr u. 2)

DAMIT INFORMATIKA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (6725 Szeged, Hópárduc utca 7. fszt. 3.)

Servicii de corespondență și newsletter: MailChimp (The Rocket Science Group, LLC, 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308 USA

Asistență Chat: Tawk.to: Tawk.to inc., 187 East Warm Springs Rd, SB119, Las Veg­as, NV, 89119.

 

9. Cookie-uri și alte tehnologii similare

Persoanele fizice pot fi asociate cu identificatorii online furnizați de dispozitivele, aplicațiile, instrumentele și protocoalele lor, ar fi adresele IP, identificatorii modulelor cookie. Acestea pot oferi urmărirea, mai ales atunci când sunt combinate cu identificatori unici și alte informații primite de servere, acestea pot fi folosite pentru crearea profilurilor persoanelor fizice și pentru identificarea acestora.

Un cookie este o informație transmisă pe computerul unui utilizator, care identifică informații cu privire la persoanele în cauză. Prima Press și companiile mandatate folosesc cookie-uri pentru a oferi o navigare mai ușoară și pentru a urmări/păstra preferințele vizitatorilor, în scopuri statistice, pentru informarea, optimizarea și difuzarea anunțurilor/reclamelor, luând în considerare vizitele anterioare ale unui utilizator, atât pe platforma site-ului. Prima Press utilizează cookie-uri, inclusiv pe browsere pentru accesul acestor site-uri web sau pe site-urile web ale terților care găzduiesc inserturile noastre.

Semnalizările web sunt imagini transparente pixel care sunt utilizate pentru colectarea de informații referitoare la utilizarea site-ului web. Utilizatorii au opțiunea de a seta browser-ul, astfel încât să respingă cookie-uri. Dezactivarea modulelor cookie ar putea avea un impact negativ asupra navigării pe site, de exemplu, nu pot vedea anumite imagini/obține acces la anumite opțiuni/facilități.

Platforma difuzează anunțuri grafice, care pot apărea ca imagini, animații sau videoclipuri, anunțuri text, care pot apărea ca linkuri text printr-o companie externă, care permite afișarea reclamelor pe site-ul nostru. Aceste reclame ar putea folosi informații (care nu includ numele, adresa, e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele utilizatorilor, în scopul de a oferi reclame despre locuri de muncă, companii/bunuri și servicii de interes.

Partenerii cu care colaborăm, ar fi Facebook (Facebook Ireland Ltd (4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour Dublin 2, Ireland) și Google LLC (600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, SUA) și platforma pentru afișarea reclamelor Google Admanager utilizează astfel de module cookie pentru filtrarea informațiilor afișate, luând în considerare vizitele anterioare efectuate pe platformă și/sau pe alte site-uri web. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați link-ul următor: Google Politica pentru reclame.

Instrumentele de mai jos ne ajută să înțelegem interacțiunea utilizatorilor platformei și analiza lor ne permite să trimitem mesaje publicitare în vederea promovării unor adăugări personalizate care sunt compatibile cu activitatea dvs. Programul Google Analytics este utilizat de platformă pentru a analiza traficul pe Internet furnizat de Google, prin utilizarea modulelor cookie care ajută să înțelegem modul în care utilizatorii utilizează platforma, prin compilarea rapoartelor legate de platformă. Programul Google AdWords: este utilizat pentru furnizarea de informații utilizatorilor care caută serviciile noastre, precum și adaugă personalizat, bazat pe comportament.

Persoanele vizate au dreptul de a ajusta setările de confidențialitate prin blocarea modulelor cookie în browserele utilizate, dar această opțiune poate afecta negativ funcționarea optimă a site-urilor Web utilizate și poate avea impact, inclusiv setările salvate și personalizate platformelor vizitate în mod regulat. În același timp, browserele oferă posibilitatea utilizatorilor de a specifica care sunt site-urile autorizate pentru utilizarea modulelor cookie-urilor.

 

10. Drepturile persoanei vizate

În calitate de utilizator al platformei, conform dispozițiilor GDPR, aveți următoarele drepturi:

a. Dreptul de acces la informație: puteți solicita confirmarea faptului că Prima Press procesează datele cu caracter personal care vă sunt asociate. În caz afirmativ, puteți solicita accesul la următoarele informații:

a) scopul prelucrării;

b) categoriile de date cu caracter personal în cauză;

c) destinatarii sau categoriile de destinatari cărora le-au fost sau urmează să fie divulgate datele cu caracter personal, în special destinatarii din țări terțe sau organizații internaționale;

d) de fiecare dată când este posibil, perioada pentru care se stochează datele cu caracter personal sau, dacă acest lucru nu este posibil, criteriile utilizate pentru stabilirea acestei perioade;

e) existența dreptului de a solicita rectificarea sau ștergerea datelor cu caracter personal sau restricțiile prelucrării datelor cu caracter personal referitoare la persoana vizată sau dreptul de a se opune prelucrării;

f) dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere;

g) în cazul în care datele cu caracter personal nu sunt colectate de la persoana vizată, orice informație disponibilă referitoare la sursa lor;

h) existența unui proces decizional automatizat, inclusiv crearea de profiluri.

Atunci când datele cu caracter personal sunt transferate către o țară terță sau către o organizație internațională, persoana vizată este îndreptățită să fie informată cu privire la garanțiile adecvate.

b. Dreptul la rectificare

Aveți dreptul de a obține, fără întârzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte. Având în vedere scopul prelucrării, persoana vizată are dreptul de a obține completarea datelor cu caracter personal incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declarații suplimentare.

c. Dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”)

Aveți dreptul de a obține ștergerea datelor cu caracter personal care vă sunt asociate, fără întârzieri  nejustificate, în cazul în care oricare dintre următoarele motive:

(a) datele cu caracter personal nu sunt mai necesare pentru îndeplinirea scopului pentru care au fost colectate sau prelucrate;

(b) persoana vizată își retrage consimțământul pe baza căruia are loc prelucrarea și nu există niciun temei juridic pentru prelucrare;

(c) persoana vizată se opune prelucrării și nu există motive legitime care prevalează pentru prelucrarea;

(d) datele cu caracter personal au fost prelucrate în mod ilegal;

(e) datele cu caracter personal trebuie șterse pentru a respecta o obligație legală, în conformitate cu legislația Uniunii Europene sau cu dreptul intern.

Exercitarea drepturilor menționate mai sus nu se aplică în cazul în care prelucrarea este necesară:

(a) să exercite dreptul la libertatea de exprimare și la informare;

(b) să respecte o obligație legală care stipulează prelucrarea în conformitate cu legislația Uniunii Europene sau cu dreptul intern sau să îndeplinească o sarcină executată în interes public;

(c) din motive de interes public în sectorul sănătății publice;

(d) pentru arhivare în interes public, pentru cercetări științifice sau istorice sau în scopuri statistice, ori de câte ori dreptul exercitat poate face imposibilă sau poate afecta grav îndeplinirea obiectivelor de prelucrare respective;

(e) să determine, să exercite sau să apere un drept în instanță.

d. Dreptul de a restricționa prelucrarea

Aveți dreptul de a obține restricționarea prelucrării în oricare dintre următoarele cazuri:

(a) persoana vizată contestă acuratețea datelor, pentru perioada care permite operatorului să verifice acuratețea datelor;

(b) prelucrarea este ilegală, iar persoana vizată se opune ștergerii datelor cu caracter personal și solicită, în schimb, limitarea utilizării acestora;

(c) operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal pentru prelucrare, dar persoana vizată le solicită pentru determinarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță;

(d) persoana vizată s-a opus prelucrării, în conformitate cu articolul 21 alineatul (1), pentru perioada în care este verificată în cazul în care drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei în cauză.

e. Dreptul la portabilitatea datelor

Aveți dreptul de a primi datele cu caracter personal care vă sunt asociate și care au fost furnizate într-un format structurat, utilizat în prezent și care pot fi citite automat și care au dreptul de a transmite aceste date unui alt operator, fără obstacole din partea operatorului către care au fost furnizate datele cu caracter personal, atunci când:

(a) prelucrarea se bazează pe consimțământul întemeiat pe articolul 6,1 litera (a);

(b) prelucrarea se face prin mijloace automatizate.

Atunci când exercită dreptul la portabilitatea datelor, persoana vizată are dreptul ca datele sale cu caracter personal să fie transmise direct de la un operator la altul, ori de câte ori acest lucru este posibil din punct de vedere tehnic.

f. Dreptul la opoziție

Aveți dreptul la opoziție, luând în considerare situația dumneavoastră particulară, la prelucrarea, în temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (e) sau (f) din GDPR, inclusiv la crearea de profiluri bazate pe aceste dispoziții.

În acest caz, datele cu caracter personal nu vor fi prelucrate, cu excepția cazului în care sunt demonstrate motive legitime și imperioase, care justifică prelucrarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanei în cauză sau atunci când scopul este de a determina, exercita sau apăra un drept într-o instanță. Atunci când prelucrarea datelor cu caracter personal are ca scop marketingul direct, aveți dreptul de a vă opune în orice moment prelucrării în acest scop a datelor dumneavoastră cu caracter personal conexe, inclusiv pentru crearea de profiluri, atunci când acest lucru este legat de serviciul respectiv.

g. Procesul decizional individual automatizat, inclusiv crearea profilurilor

Aveți dreptul de a nu fi obiectul unei decizii bazate pe o decizie automatizată, inclusiv crearea profilurilor, care pot avea efecte juridice care se referă la dvs., sau care vă pot afecta în mod semnificativ. Dispozițiile menționate mai sus nu se aplică atunci când decizia:

(a) este necesară pentru încheierea sau executarea unui contract între persoana vizată și dvs.;

(b) este autorizată de Uniunea Europeană sau de dreptul intern și care stipulează, de asemenea, măsurile corespunzătoare pentru protejarea drepturilor, a libertăților și a intereselor legitime ale persoanei în cauză;

(c) se bazează pe consimțământul dumneavoastră explicit.

h. Dreptul de retragere

Dreptul de a retrage oricând un consimțământ dat în vederea opririi unei prelucrări a datelor care se bazează pe consimțământul dvs. Retragerea nu va afecta legalitatea prelucrării pe baza consimțământului acordat înainte de retragere.

i. Dreptul de a depune plângere

Dreptul de a depune o plângere la Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, dacă considerați că prelucrarea datelor este o încălcare a GDPR.

 

11. Contact și suport privind datele Dvs.

Drepturile susmenționate le puteți exercita printr-o cerere scrisă, datată, semnată și transmisă către noi:

S.C. PRIMA PRESS S.R.L.

Adresa de corespondență: 535600, Odorheiu Secuiesc, str. Bethlen Gabor nr. 55., judeţul Harghita

E-mail: info@joallas.ro.

 

12. Modificarea politicii privind protecția și confidențialitatea datelor cu caracter personal

Dacă considerăm că este necesară o modificare a regulilor de confidențialitate, vom publica aceste modificări pe această pagină, pentru a vă informa cu privire la tipurile de informații pe care le colectăm și le utilizăm. Dacă aveți întrebări cu privire la politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să ne scrieți la datele de contact furnizate.