Az erdélyi állásbisztró
 A Jóállás.ro egy 2019-ben alapított erdélyi online munkaközvetítő platform, amelynek legfontosabb célja a munkavállaló és a munkaadó közötti kommunikáció megteremtése.
A Jóállás.ro-ra nagyon egyszerű a feliratkozás: kattints a CV feltöltése gombra, majd csatlakozz e-mail-címeddel, Facebook-profiloddal, Google-fiókoddal vagy LinkedIn-felhasználóddal az oldalra. Ezután e-mailben kapsz majd egy megerősítő üzenetet, amellyel igazolod, hogy valóban te regisztráltál a Jóállás weboldalára. Ezután már csak ki kell töltened önéletrajzodat és máris csatlakoztál a Jóállás.ro közösségéhez. 
 Mi sem egyszerűbb: nézd meg ezt a néhány perces videót, ahová minden fontos lépést összegyűjtöttünk számodra. 
 Erre a kérdésre egy kisvideóval igyekeztünk minél teljesebb és érthetőbb választ adni. Íme:
Gyakorlatilag bármi, ami „szem-szájnak ingere”. Adminisztrációs állásajánlatoktól logisztikán át értékesítési és szakmunkáig mindenfélével találkozhatsz, így érdemes hozzánk minél gyakrabban benézni.
Nem, a honlapunk mellett Facebook-csatornánkon és Instagramon is követhetsz minket, ahol nemcsak állások közül válogathatsz, hanem szórakoztató tartalmakat is olvashatsz.
Miután elolvastad az állásajánlatot és úgy döntöttél, érdekel a lehetőség, kattints a hirdetés mellett megjelenő Jelentkezem gombra. Így a munkáltató azonnal értesítést kap arról, hogy megpályáztad az illető állást és látni fogja az önéletrajzodat is.
Ilyenkor az Álláshirdetés feladása gombra kell kattintani a főoldalon, ki kell töltened a felületet cégadataiddal, majd a validáló e-mailben kapott linkre kattintva lépj be az oldalra. Ezután már szerkesztheted is a feltölteni kívánt álláshirdetést.
 Klikkelj az Álláshirdetés feladása gombra, add meg a cég-, majd személyes adataid, ezután gépeld be az álláshirdetés szövegét. Az Á la carte rész alatt válaszd ki a számodra megfelelő szolgáltatást; itt egyhetes, kéthetes és egy hónapos ajánlatok közül válogathatsz.
Az álláshirdetés feladása után nemcsak a Jóállás.ro-n jelenhet meg állásajánlatod, hanem weboldalakon és rádiós csatornákon is. Előre megszabott kampányokat a Csomagajánlataink résznél találsz, de ha ennél összetettebb megjelenésekre van szükséged, akkor a Príma Press Kft. munkatársai személyre szabott hirdetéscsomagokat is összeállítanak az igényeknek megfelelően.
A Jóállás.ro-n történő megjelenésekért bankkártyával lehet fizetni. Az átutalás megtörténte után hirdetésed azonnal felkerül az állásportálra.