Az erdélyi állásbisztró
blog
december 19.

Így Vájbolj a Jóállással!

Éppen ezért találtuk ki ezt a remek játékot, amellyel nemcsak a munkakeresésre adunk lehetőséget, hanem Erdély egyik legmenőbb fesztiváljára is eljuttatunk.

jaro-vibe-fb-post-1500x1500px--v2

És mit kell ahhoz tenned, hogy az álommeló megtalálása mellett bezsebelhess egy páros belépőt a Vibe-fesztiválra? Mindössze el kell készítened önéletrajzodat 2019. december 19-e és 2020. január 8-a között a www.joallas.ro/allaskereso linken. Merthogy te lehetsz egyike annak a szerencsés három munkakeresőnek, aki a január 9-i sorsolás alkalmával másodmagával bérletet nyerhet a marosvásárhelyi rendezvényre.

feltoltes

Miért is vagány a Jóállás.ro?

Azért, mert ez egy olyan felület, amely közelebb hozza az erdélyi munkavállalókat a helyi vállalkozásokhoz. Az állásportál egyértelmű célja az, hogy minél többen találjanak maguknak megfelelő munkahelyet térségünkben. Illetve hogy vállalkozások a helyi piacról töltsék fel a megüresedett helyeiket alkalmazottakkal. A portál kínálata nagyon színes – így a kétkezi munkásoktól kezdve a diplomásokig mindenki megtalálhatja a számára ideális lehetőséget, és akár egy kattintással jelentkezhet is a számára rokonszenves feladatra.

allaslehetoseg

És hogy miért éri meg jelen lenni a Vibe-on?

Ez az egyik legvagányabb fesztivál, amely a fiataloknak szól kicsiny vidékünkön. Kerekasztal-beszélgetések mellett divatsarok, sportolási lehetőség, tematikus sátrak és az elengedhetetlen koncertek is megtalálhatók a kínálatukban. A szöveg helyett azonban inkább beszéljenek a képek.

or_vibe-fesztival-koli

or_vibe_3_nap_kistehen_09_hv

or_vibe_sport_05_hv

Ne maradj hát le játékunkról, és pattintsd föl önéletrajzodat a www.joallas.ro/allaskereso oldalra, hiszen a hosszútávú jövőd mellett a 2020-as nyári programodat is előre megtervezheted. Boldog karácsonyt és Jóállásban gazdag új esztendőt kívánunk!