Az erdélyi állásbisztró
Médiamenedzsereket keresünk

Munkakör leírása

Tárgyalóképes médiamenedzsereket keresünk kiemelkedő bérezésű munkára. Minden Attila és Zsuzsa jelentkezhet.

Attilára és Zsuzsára a Médiatér csoport reklámfelületeinek eladását, valamint különböző médiatartalmakhoz kapcsolódó projektek menedzselését bíznánk. Ezért keresünk jól kommunikáló, B2B tárgyalásokban tapasztalt, talpraesett és mobilis ügynök-menedzsereket, akik értik a marketing alapjait és szeretnének otthonosan mozogni a kreatív, és jófejekkel tele média világában.

Elvárások

Elsősorban magyarul kell jól, helyesen és meggyőzően kommunikálnod, írásban és szóban egyaránt. Az irodai munkavégzéshez szükséges adminisztratív képességekkel és jártasságokkal kell rendelkezned, és szükség esetén alkalmas kell légy a napi 150 kilométeres körzetben való utazásra is.

Előnyben vagy, ha az alábbiak bármelyike igaz rád (de nem kötelező):

  • korábban direkt B2B értékesítésben ügynökként dolgoztál;
  • van marketing alapdiplomád;
  • a cégek/intézmények területén kiterjedt kapcsolatrendszered van;
  • szervezőként dolgoztál már sok emberrel;
  • aktív médiafogyasztó vagy, aki napi szinten követi az eseményeket;
  • jól boldogulsz a románnal;
  • van autód, és gyakorlott sofőr vagy.

Az ügyfelekkel főleg online és telefonon keresztül fogsz dolgozni, de a toborzáshoz és a piacépítéshez szükséges lesz a személyes találkozók szervezése, ezért előny, de nem kötelező, ha a célzónáinkban laksz és van autód.

Célzónáink: főleg Székelyföldön és Kolozsváron látunk még kiaknázatlan területeket, ahol a piac feltérképezését az új kollégákra bízzuk. Több kollégát is keresünk. Székelyföldön belül kiemelten fontos Marosvásárhely, Szováta zónája, de van még potenciál Csíkszereda és Kézdivásárhely környékén is.

Ne jelentkezz akkor, ha:

  • utálsz idegeneket megszólítani, felhívni;
  • ha kellemetlenül érzed magad, amikor többen figyelnek beszéd közben;
  • ha inkább elkerülöd a konfliktust, mintsem beleállj.

Amit kínálunk

A legnagyobb erdélyi magyar médiaipari vállalat ügynökségénél lehetsz egy jó hangulatú csapat tagja, aki támogat téged abban, hogy kiépítsd a piacodat és annyit kereshess pont, amennyit akarsz. Igen, ez azt jelenti, hogy fix + teljesítményarányos konstrukcióban egy év múlva akár havi 4-6 ezer lej közötti nettó fizetésed is lehet, de ha úgy akarod dolgozhatsz csupán napi 4-6 órában is. Támogatjuk a rugalmas munkaidőt, a home office-t és a részmunkaidőt is. Ez az állás alkalmas családfenntartónak, de akár kisgyermekes anyáknak is, mert szimpatikus jelentkező esetén igazítjuk a kereteket a jelölthöz. Bedolgozói konstrukció is szóba jöhet, másodállásnak is elképzelhető, főleg ha a jelölt marketingesekkel, cégvezetőkkel dolgozik a főállásában.

Az önéletrajzokat a marketing@mediater.ro e-mail-címre várjuk. Nyűgözz le bennünket egy rövid motivációs levéllel is. Az esélyes Attilával és Zsuzsával telefonon egyeztetünk az állásinterjú időpontjáról.

Elvárt nyelvtudás

magyar, román

Munkavégzés címe

Románia, Hargita, Csíkszereda , Kolozs, Maros, Hargita és Kovászna megye bármely pontján

A cégről röviden

Rendkívül változatos formában vagyunk képesek a hirdetők reklámüzenetére terelni az erdélyi/székelyföldi ember figyelmét, hiszen egy helyen értékesítjük a Médiatérhez tartozó termékek reklámfelületeit.