Az erdélyi állásbisztró
Buszsofőr

Munkakör leírása

Mit csinálsz egy nap alatt?

Ez bármi lehet! Például: egynapos kirándulások, iskolai kirándulások, rendezvények, futballszállítás, többnapos kirándulások; egyszóval minden, ami egy autóbusszal lehetséges. Buszaink soha nem állnak egy helyben, és nincs két egyforma nap.

 

Mi jellemzi a Gebo Tours sofőrjét?

A busz a második otthonod, és a személyszálliás a szenvedélyed. Jól bánsz az emberekkel és igazi házigazdaként mutatod be magad az ügyfeleknek. Természetesen megvannak a szükséges dokumentumok; D-kategóriás jogosítvány (DE előny) és személyszállitási engedély (atestat). Nem félsz a rendszertelen munkaidőtől és jól beszélsz angolul.

 

Milyen a Gebo Toursnál dolgozni?

Munkáltatóként elmondhatjuk, milyen a Gebóban dolgozni, de a jó és őszinte kép érdekében ezt senki sem tudja jobban megtenni, mint maguk a sofőreink.


Íme néhány szó az idén Gebón induló román versenyzőktől:

„Nagyon örülök, hogy a Gebo csapat tagja lehetek, különösen soförként. A Gebo megingathatatlan elkötelezettsége sofőrjeik jóléte iránt valóban figyelemre méltó. A biztonság és a kényelem a legfontosabbak, és a vállalat támogatása a csúcskategóriás járművek karbantartásában és a folyamatos képzésben biztosítja, hogy magabiztosan végezhessük feladatainkat. A Gebo a sofőrök jólétére helyezi a hangsúlyt, és kiemeli az autóbusz-iparban, így ideális hely mindenki számára, aki értékeli a támogató és biztonságos munkakörnyezetet.”

"Nagyon szeretek a Gebónál dolgozni, mivel a cég nagy erőfeszítést fektet alkalmazottaiba, mint például a képzés, a ruházat és a hibaelhárítás. A cégnek nagyon fiatal buszflottája van, és nagyon jól karbantartottak. A munkák nagyon változatosak. , az utasok mindig nagyon kedvesek és hálásak minden utazás után, ami örömmel tölt el.”

„A Gebónál dolgozni olyan, mint semmi más, amit buszsofőri pályafutásom során tapasztaltam. A kollégák minden alkalommal nagyon segítőkészek és tisztelettudóak (mind az irodai dolgozók, mind a sofőrtársak), szükség esetén tanácsokkal látnak el. Az autóbuszok nagyon jól karbantartottak,  a takarítószemélyzet minden nap kívül-belül kitakaritja a buszokat, összességében minden eszközt megadnak a tökéletes munkavégzéshez.”

Elvárások

 • D-kategoriás jogositvány;
 • személyszállitási engedély (atestat);
 • angol nyelvtudás;
 • komolyság, pontosság, precizitás.

Amit kínálunk

A következőket kínáljuk:

 • változatos munka, amelyet egy fiatal és modern járműparkkal fogsz végezni;
 • jó fizetés;
 • gondoskodunk szállásáról és szállításáról;
 • rögzített menetrend - 4 hét munka és 2 hét otthoni szabadság;
 • lehetőség holland nyelvtanfolyamra;
 • cégünkön belül állandó kapcsolattartó, aki szintén magyarul és románul is beszél;
 • ha a fentiek elolvasása után lelkes lettél, és szeretnél a Gebo Toursnál is dolgozni, jelentkezz!

Elvárt nyelvtudás

Magyar, angol.

Csatolt dokumentumok

Fájlmegnevezés Fájl
9573_emp_busz1.jpg

Munkavégzés címe

Hollandia, Dalfsen, Nieuwleusen Den Hulst 134

A cégről röviden

A Gebo Tours-nál több mint 200-an dolgoznak ugyanazon cél érdekében, hogy tökéletes utazást biztosítsanak az ügyfeleknek! A Gebo Tours Észak-Hollandia legnagyobb autóbusz-társasága, és számos állandó ügyfellel rendelkezik (többek között utazásszervezők, nemzeti futballcsapat és több nagy iskolai közösség), mindegyiknek saját preferenciái és kívánságai vannak. Legyen szó többnapos, vagy A-ból B-be való utazásról, a Gebo Tours buszai elszallitjak az utasokat.

 

 

Flottánk közel 100 olyan márkájú autóbuszból áll, mint Mercedes-Benz, Setra, Van Hool és VDL, amelyek mindegyike megfelel az Euro 6 károsanyag-kibocsátási szabványoknak. Karbantartásukat és szervizelésuket saját műszaki részlegünk végzi.

 

2023 elején elindítottunk egy projektet, és alkalmaztunk 10 magyar buszsofőrt, hogy  velünk dolgozzanak Hollandiába egészen a szezon végéig, októberig. Cégünkön belül képeztük ki őket, hogy csatlakozhassanak sofőrcsapatunkhoz. Szallast is biztositottunk számukra, és fix munkarendben dolgoznak; 4 hét munka és 2 hét otthonlet. Szallitast is a ceg biztositja.

Ez a projekt mindkét oldalról annyira sikeres volt, hogy a sofőrök velünk maradtak, és állando szerzödésben részesültek.