Az erdélyi állásbisztró
Autófestő

Munkakör leírása

Autófestő részlegünkre autófestő munkatársat alkalmazunk. Az állás betöltéséhez B-kategóriás jogosítvány szükséges. Az önéletrajzokat behozhatod személyesen székhelyünkre, vagy elküldheted a resurseumane@arkuminvest.ro e-mail-címre. A Jelentkezem az állásra! gombra kattintva oldalunkon is kifejezheted munkavállalói szándékod.

Munkavégzés címe

Románia, Hargita, Székelyudvarhely Str. Beclean 49

A cégről röviden

A biztonságos, kényelmes és környezetvédő autózáshoz nem csak jól megépített gépkocsira, hanem jól felkészült szakemberekre és szakszerűen ellátott szervizre is szükség van. Az Euro-Car Trading Kft.-ét 2002-ben alapították szakmai befektető bevonásával, és azóta teljes körű szolgáltatásokat biztosít Toyota személygépkocsik és haszonjárművek számára.

2003-ban megnyílt a Hargita megyei Toyota márkaképviselet és 2004-től Maros megyében is az Euro- Car Trading KFT. képviseli a Toyota világmárkát.

2008-ban a Maros megyei showroom új otthonra talált, így az Euro-Car Trading KFT, most már ezen megyékben, a legmodernebb és a legfelszereltebb környezetben várja az ügyfeleit.

A Toyota világmárka kínálata oly széles, hogy bárki megtalálhatja a céljainak megfelelő személygépkocsit vagy haszonjárművet. Az ügyintézés gyors, szakszerű, minden az ügyfél igényeihez mérten alakítva.

A Toyota együttműködésre törekszik a vele kapcsolatban álló összes érdekelttel: az alkalmazottaktól, a beszállítóktól és ügyfelektől azokig a közösségekig, amelyekben működik. Ezért az Euro-Car Trading folyamatosan kapcsolatban áll az ügyfeleivel, arra törekedve, hogy azok mindig teljes mértékben elégedettek legyenek a szolgáltatásokkal.

Videó