Az erdélyi állásbisztró
Üzletvezető

Munkakör leírása

Szereted a növényeket és szívesen dolgoznál emberekkel? Bemutatóüzletünkbe csoportvezetőt keresünk, ahol szebbnél szebb virágok közt tudsz dolgozni.

Elvárások

Ha a számítógép használata nem okoz problémát, és jól beszélsz románul, várjuk jelentkezésed!

Amit kínálunk

Középvezetői fizetést ajánlunk.

Elvárt nyelvtudás

roman, magyar

Munkavégzés címe

Románia, Kovászna, Sepsikőröspatak Dn 12 Km 16+455 (extras Cf Nr.2510) -

A cégről röviden

A Dalia KFT 1993-ban alakult és a tulajdonos valamint az alkalmazottak  munkájának köszönhetően folyamatosan fejlődik napjainkban is.

Az első öt évben a vágott virágok termesztése volt az elsődleges cél, ami 1998-ban megváltozott, amikor az egynyári valamint a balkonnövények lettek a fő termékeink.

A termesztés az elején Kőröspatakon egy kisebb fóliaházzal kezdődött, majd lassan kinőve az ottani területet, elköltöztünk a DN12-es (Sepsiszentgyörgy-Csíkszereda) útra ahol mostanra közel három hektár födött termesztőfelülettel büszkélkedhetünk.

A modern technológiának és szakembereinknek köszönhetően tudunk olyan minőséget előállítani amivel ma már románia szinten barkácsboltoknak, viszonteladóknak és magánszemélyeknek szállítunk virágokat vagy akár készen beültetett balkonládákat.

Kertészeti árudánkban is szeretettel várjuk vásárlóinkat ahol a fennebb felsorolt termékeken kívül kerti szerszámokkal, kellékekkel, kültéri növényekkel és egyéb termékekkel is várjuk ügyfeleinket.

Reméljük, hogy az idelátogató örömmel tér be hozzánk és elégedetten távozik.