Az erdélyi állásbisztró
Előkönyvelő-áruösszeállító

Munkakör leírása

Az előkönyvelő-áruösszeállító csapatban fogsz dolgozni. Délelőttönként HAMOR programban előkönyvelsz, számlázol, szállítóleveleket írsz a megrendelések alapján, majd délután a rakodóba segítesz a csapatnak a megrendelések alapján összecsoportosítani az árut.

Elvárások

Kollégáinknak segítségre van szükségük, ezért egy olyan személyt keresünk aki segítőkész, szeret pörögni, nem riad vissza a kihívásoktól. Ha úgy gondolod, hogy ez nem okoz problémát és egy olyan munkahelyet keresel, ahol egész nap nem csak a számítógép előtt kell ülj, hanem változatos, interaktív feladatokat kell végezz, akkor TÉGED keresünk.

Amit kínálunk

Vállaljuk a betanításod, cégen belüli és cégen kívüli szervezett tréningeket biztosítunk. Megtérítjük az üzemanyag költségedet. Stabil, hosszútávú munkalehetőséget és ünnepkörökhöz kapcsolódó plusz juttatást biztosítunk, ezen kívül egy jókedvű csapat részese lehetsz, akikre mindig számíthatsz.

Munkavégzés címe

Románia, Kovászna, Sepsikőröspatak Dn 12 Km 16+455 (extras Cf Nr.2510) -

A cégről röviden

A Dalia KFT 1993-ban alakult és a tulajdonos valamint az alkalmazottak  munkájának köszönhetően folyamatosan fejlődik napjainkban is.

Az első öt évben a vágott virágok termesztése volt az elsődleges cél, ami 1998-ban megváltozott, amikor az egynyári valamint a balkonnövények lettek a fő termékeink.

A termesztés az elején Kőröspatakon egy kisebb fóliaházzal kezdődött, majd lassan kinőve az ottani területet, elköltöztünk a DN12-es (Sepsiszentgyörgy-Csíkszereda) útra ahol mostanra közel három hektár födött termesztőfelülettel büszkélkedhetünk.

A modern technológiának és szakembereinknek köszönhetően tudunk olyan minőséget előállítani amivel ma már románia szinten barkácsboltoknak, viszonteladóknak és magánszemélyeknek szállítunk virágokat vagy akár készen beültetett balkonládákat.

Kertészeti árudánkban is szeretettel várjuk vásárlóinkat ahol a fennebb felsorolt termékeken kívül kerti szerszámokkal, kellékekkel, kültéri növényekkel és egyéb termékekkel is várjuk ügyfeleinket.

Reméljük, hogy az idelátogató örömmel tér be hozzánk és elégedetten távozik.