Az erdélyi állásbisztró
Marketing asszisztenst keresunk

Munkakör leírása


Online munkát kínálunk, amelyet otthonról is elvégezhet. Dolgozhat otthonról az okostelefonokon vagy az asztalon. Internetnek kell lennie. Ez a munka minden korosztály számára alkalmas. Ez lehetőséget kínál azoknak az embereknek, akik nem képesek munkába utazni, vagy akik szülési szabadságon vannak, nyugdíjasok és betegek.

Csak annyit kell tennie, hogy regisztrál erre a linkre:

https://ukymoney.xyz/1364189327078/

Megtalálja az összes útmutatást ezen a webhelyen, figyelnie kell a hirdetéseket és be kell írnia a számot. Minden hirdetés után 0,10 USD-t keres, és rajtad múlik, hogy időben mennyit tudsz dolgozni, és mennyit akarsz keresni.

A weboldal angol de egy kilkkre magyarra átfordítható.

Elvárt nyelvtudás

magyar, román, angol

Munkavégzés címe

Románia, Brassó, Brassó Str. Juliu Maniu 15

A cégről röviden


Online munkát kínálunk, amelyet otthonról is elvégezhet. Dolgozhat otthonrol az okostelefonokon vagy az laptopon. Internetnek kell lennie otthon. Ez a munka minden korosztály számára alkalmas. Ez lehetőséget kínál azoknak az embereknek, akik nem képesek munkába utazni, vagy akik szülési szabadságon vannak, nyugdíjasok és betegek.

Csak annyit kell tennie, hogy regisztrál erre a linkre:

https://ukymoney.xyz/1364189327078/

Megtalálja az összes útmutatást ezen a webhelyen, az oldal angolul van de egy klikkel magyarra fordítható. Figyelnie kell a hirdetéseket és be kell írnia a számot. Minden hirdetés után 0,10 USD-t keres, és rajtad múlik, hogy időben mennyit tudsz dolgozni.

Kitartó és szorgalmas embereket keresünk!